Geduld en administratie

Ondertussen is het september en is er veel gebeurd (administratief althans).
Vooraan de grond deden we de oude prikkeldraad weg. Grond eerste fase
We plaatsten onze bekendmaking voor 30 dagen:
bekendmaking

En 4 maanden later plaatsten we uiteindelijk onze vergunning. 4 maanden? Jawel, zolang heeft het bij ons geduurd, maar later meer daarover.
Sinds november 2009 ben je trouwens verplicht om de volledige vergunning uit te hangen:

pict0032

Onze buurman is reeds begonnen met zijn werken. Een situatieschets:

pict0034

Heb ik trouwens al verteld dat we ook bij onze werf gaan wonen? Jawel, het is nl. de bedoeling dat we onze intrek nemen in een wooncontainer, bestaande uit 3 geschakelde containers die we dan achteraan op de werf zullen plaatsen.
Hiervoor hebben we 8 putten gegraven van telkens 70 cm diep, waarin we enkele betonblokken hebben gestapeld. Dit om zettingsverschijnselen na vriesweer te vermijden.
De bovenste betonblokken zouden nu allemaal, dankzij de hulp van een laser, waterpas ten opzichte van elkaar moeten staan.

pict0033

Na enorm veel moeite en miserie staan de containers er en is er ook roofing op het dak gebrand om alles mooi waterdicht te maken. Foto’s volgen nog.

Ik heb me ook ingeschreven in het volwassenonderwijs voor elektriciteit en voor sanitair & CV. Vanavond krijg ik m’n 2de les sanitair. Ben benieuwd. ’t Is alleszins iets helemaal anders dan impro comedy 🙂

Eén gedachte over “Geduld en administratie”

  1. Waw, eindelijk nog wat nieuwtjes!
    Veel succes in de lessen!! ’t Lijkt me leuk, opnieuw studeren 😉

Reacties zijn gesloten.