Grond

Ondertussen werd onze bouwaanvraag ingediend om een “thuis” op te trekken op dit stukje grond:

GrondGrond

En qua stucwerken hoeven we ons ook geen zorgen meer te maken want dat heb ik ondertussen ook onder de knie dankzij een cursus leemstucwerken. Dat doe je naar ’t schijnt zo:

[flickr size=”small” float=”left”]http://www.flickr.com/photos/7217074@N04/4527670881[/flickr]

Eén gedachte over “Grond”

  1. beste christophe, je trok in 2006 een zeer mooie foto van ledeberg (overzicht met kerk in het midden)! graag had ik willen weten of wij toestemming kunnen krijgen om uw foto op onze website te plaatsen. Wij zijn bezig met het stadsvernieuwingsproject Ledeberg Leeft (bijstand aan mensen met weinig middelen bij hun duurzame renovatie) en uw foto geeft een zeer mooi beeld van ledeberg. Uiteraard wordt er een copyright tag op de foto geplaatst. Kan u mij iets laten weten?
    caroline@domusmundi.Be

Reacties zijn gesloten.