Movie night

Gisterenavond bij me thuis de derde editie van de inmiddels wereldberoemd-in-Gent movienight bij ons thuis gehouden. Het was trouwens een overweldigend succes. Er is deze keer 4 man afgekomen.

Met mezelf en Doremie maakt dat dan een bomvol kot van 6 man!

Movies van de avond:

The machinist

Ik vond een heel erg goeie film. Mijn score: 8/10

Tagline: Een arbeider, die al een jaar niet meer geslapen heeft, begint te twijfelen aan z’n eigen geestelijke gezondheid.


The Grudge

Deze vond ik minder. Beetje dezelfde stijl als “The ring” maar dan minder goed. Acteerprestaties waren ook niet om, indien ik de acteur in kwestie zou geweest zijn, over naar huis te schrijven. Mijn score: 4,5/10

Tagline: Een Amerikaans meisje wordt in Tokio blootgesteld aan een mysterieuze supernatuurlijke vloek. Eén die nooit vergeet en nooit zal vergeven. Eén die een persoon opsluit in een krachtige woede aanval alvorens het leven van z’n slachtoffers te nemen.


Nochnoy Dozor (= Night Watch)

Prachtige ietwat chaotische film. Eerste deel van een trilogie waarvan het tweede deel in het najaar van 2006 uitkomt en het derde ergens in 2007.
Deze vind ik schitterend! Mijn score: 9/10

Tagline: All That Stands Between Light And Darkness Is The Night Watch

Eén gedachte over “Movie night”

  1. alhoewel ik Night Watch al lange tijd geleden zag, ben ik altijd wel te vinden voor Movie-nights en dergelijke 😉

    Heb na het filmfestival terug de film-microbe te pakken, hehe

Reacties zijn gesloten.